Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Η χαλαρή βόλτα του Γιάννη Μπουτάρη με τον γιο του – Ποιος είναι ο διάδοχος της “αυτοκρατορίας” [pics]

02.12.2018 | 17:34
Θεσσαλονίκη: Η χαλαρή βόλτα του Γιάννη Μπουτάρη με τον γιο του – Ποιος είναι ο διάδοχος της “αυτοκρατορίας” [pics]

Ο Στέλιος Μπουτάρης ποζάρει μαζί με τον πατέρα του. Η βόλτα τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης, μαγνήτισε τα βλέμματα...

Μια φωτογραφία με τον πατέρα του, Γιάννη Μπουτάρη, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στέλιος Μπουτάρης.

Ο γιος του δημάρχου Θεσσαλονίκης έγραψε την ακόλουλη λεζάντα στη φωτογραφία που “ανέβασε”: “Χαλαρά στην παραλία της Θεσσαλονίκης”.


Ο Στέλιος Μπουτάρης είναι απόφοιτος του Αnatolia College Θεσσαλονίκης. Πήρε το πρώτο του πτυχίο (BA) στα Μαθηματικά & Οικονομικά από το Wesleyan University στις ΗΠΑ το 1987, έχει μεταπτυχιακό (M.Sc.) και Diploma στην Οικονομετρία & Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το London School of Economics(1989) και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από τη σχολή INSEAD στο Fontainebleau της Γαλλίας(1994).

Συγχρόνως κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Λονδίνο απέκτησε και το Diploma του Wine & Spirit Education Trust (και είναι μέχρι σήμερα ένας από τους ελάχιστους Έλληνες που το έχουν αποκτήσει.)

Για μια τετραετία(1989-1993), εργάστηκε ως District Manager και αργότερα Brand Manager, στη Νέα Υόρκη και Σικάγο αντίστοιχα, ως υπεύθυνος πωλήσεων της Paterno Imports’, διευρύνοντας τη διανομή, οργανώνοντας προωθήσεις προϊόντων της εταιρείας και εκτελώντας στρατηγικά σχέδια πωλήσεων και μάρκετινγκ, για τα κρασιά Μπουτάρη στις ΗΠΑ.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version