Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου ξυλοκόπησε 14χρονη γιατί έκλεψε ένα σάντουιτς

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου ξυλοκόπησε 14χρονη γιατί έκλεψε ένα σάντουιτς

Άδοξο τέλος είχε η απόπειρα μιας ανήλικης μόλις 14 ετών να αρπάξει ένα σάντουιτς από ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης, καθώς ο ιδιοκτήτης κυνήγησε το μικρό κορίτσι και το ξυλοκόπησε!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με το thestival.gr, η ανήλικη μαζί με δυο φίλες της πήγαν σε ένα ψητοπωλείο και παρήγγειλαν σάντουιτς. Τότε η μια από τις τρεις 14χρονες άρπαξε το σάντουιτς και άρχισε να τρέχει χωρίς να πληρώσει

Όμως ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου κυνήγησε το μικρό κορίτσι και το χτύπησε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας την χαστούκισε με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά του, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου δήλωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού (όπου οδηγήθηκε) πως δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, καθώς δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

Η 14χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος για τον οποίο άρπαξε τα σάντουιτς και το έβαλε στο πόδια ήταν επειδή προκλήθηκε από τις φίλες της.

Με πληροφορίες από thestival.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις