Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ξεσπούν οι γονείς και η αδερφή του Βούλγαρου οπαδού που έπεσε νεκρός! Η τραγική ειρωνεία [video]

Θεσσαλονίκη: Ξεσπούν οι γονείς και η αδερφή του Βούλγαρου οπαδού που έπεσε νεκρός! Η τραγική ειρωνεία [video]

Συγκλονίζει η μάνα, ο πατέρας και η αδερφή του 28χρονου που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη. “Ήταν τρομακτικό. Ήταν σκοτωμένος. Τον είχαν διαλύσει”…

Την τιμωρία των ενόχων ζητά η οικογένεια του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός πως ο 28χρονος λίγο πριν χάσει τη ζωή του, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι τον περίμενε.

Όπως λέει ο πατέρας του 28χρονου, “το δικό μου το παιδί ήταν δολοφονημένο. Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν με νόμιμο τρόπο” και συνέχισε λέγοντας “μας τον έδειξαν. Ήταν τρομακτικό. Ήταν σκοτωμένος. Τον είχαν διαλύσει”.

“Για μας αυτό δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν τους είχε προκαλέσει σε τίποτα και κανείς δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο”, είπε η αδελφή του άτυχου 28χρονου. “Δεν είναι νορμάλ στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα” δήλωσε η μητέρα του 28χρονου.

Οι δύο άνδρες, 24 και 26 ετών που συνελήφθησαν, αρνήθηκαν στον εισαγγελέα κάθε κατηγορία. Υποστήριξαν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της δολοφονίας και πως έμαθαν για το τραγικό συμβάν από το διαδίκτυο.

Οι διωκόμενες σε βαθμό κακουργήματος πράξεις που αντιμετωπίζουν, αφορούν την θανατηφόρα σωματική βλάβη και τη συνέργεια σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ ανάμεσα στις πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις είναι η συμπλοκή, η φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η διατάραξη κοινής ειρήνης, παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και όπλων κ.ά.

Οι αστυνομικές Αρχές ταυτοποίησαν τη συμμετοχή τους στη χαρακτηριζόμενη ως επίθεση εναντίον του 28χρονου θύματος και συμπατριωτών του, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό εγκαταστάσεων πέριξ του επεισοδίου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του άτυχου άνδρα αποδίδεται σε κακώσεις πυελού κοιλίας που προκλήθηκαν από το αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέρασε πάνω από το σώμα του 28χρονου. Κατά την ίδια έκθεση, οι άλλες κακώσεις που εντόπισε η ιατροδικαστής δεν ήταν θανατηφόρες.

Στο μεταξύ, η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη αφού προηγουμένως ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις