Site icon NewsIT
15:00 Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Θεσσαλονίκη: Ληστεία… για το τίποτα!

Πάνω που οι δράστες πίστεψαν ότι είχαν κάνει το... colpo grosso, έμειναν με το στόμα ανοιχτό! 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όλα ξεκινούν στις 03.30 τα ξημερώματα. Οι άγνωστοι δράστες, καταφέρνουν να μπουν σε εργοστάσιο παραγωγής σφολιάτας, στη Νεοχωρούδα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Πολύ γρήγορα πηγαίνουν στο γραφείο που υπάρχει το χρηματοκιβώτιο και το παίρνουν μαζί τους.

Οι δράστες καταφέρνουν να βγουν, βάζουν το χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητό τους και φεύγουν. Είναι η στιγμή που πιστεύουν ότι το σχέδιό τους, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε και το χρηματοκιβώτιο είχαν πάρει και είχαν απομακρυνθεί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Το σοκ για τους δράστες ήρθε λίγο αργότερα. Όταν άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο. Έκπληκτοι, διαπίστωσαν ότι ρίσκαραν τα πάντα για… το τίποτα. Για μερικά έγγραφα αν προτιμάτε… Το χρηματοκιβώτιο δεν είχε ούτε ευρώ!

Έτσι για το μόνο που αισθάνονται τυχεροί είναι ότι κατάφεραν να διαφύγουν…

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version