Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Μενεμένη: Συχνοί οι καυγάδες ανάμεσα στον πατέρα και στον δολοφονημένο 41χρονο

Θεσσαλονίκη – Μενεμένη: Συχνοί οι καυγάδες ανάμεσα στον πατέρα και στον δολοφονημένο 41χρονο

Συχνοί ήταν οι καυγάδες μεταξύ του 41χρονου και του πατέρα του στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ο 41χρονος Αρμένιος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι τους στην Μενεμένη, και βασικός ύποπτος για δολοφονία είναι ο πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραύμα είναι από θλων όργανο, δηλαδή όχι αιχμηρό. Πιθανότατα δηλαδή από κάποιο βαρύ αντικείμενο (Ρόπαλο, Σφυρί, Καδρονι, Σωλήνας κτλ).

Όπως αναφέρουν γείτονες, συχνά τους άκουγαν να καυγαδίζουν άσχημα, ενώ δεν ήταν λίγες φορές που είχε κληθεί η αστυνομία.

Ο 41χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών και να ζητούσε διαρκώς λεφτά από τον πατέρα του.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους καυγάδισαν οι δύο άνδρες – σύμφωνα με τους γείτονες – ήταν και η βέσπα της φωτογραφίας, η οποία ήταν ιδιοκτησίας του πατέρας και ο 41χρονος την τράκαρε.

Υπενθυμίζεται πως βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης, χτυπημένος στο κεφάλι. Ο πατέρας, που βρέθηκε δίπλα ημιλιπόθυμος.

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

«Το έκανε ο σατανάς»

Μια γειτόνισσα ανέφερε πως «άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση».

Η τελευταία μάλιστα μίλησε με το γιο μια φορά που είχε σπάσει την πόρτα στο σπίτι του, και έλεγε «δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς».

“Ο γιος φέρεται να είχε προβλήματα, ο πατέρας φαινόταν καλός άνθρωπος. Είχε έρθει και άλλες φορές η αστυνομία εδώ για καυγάδες μεταξύ τους” είπαν άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, λίγη ώρα αργότερα στην πολυκατοικία επί της Ομήρου 18 εμφανίστηκε η μητέρα. Με το που αντίκρισε της κάμερες και τους δημοσιογράφους έκανε μεταβολή και αποχώρησε.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Με πληροφορίες από: grtimes.gr.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις