Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε αυτή την τσουλήθρα της παιδικής χαράς

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε αυτή την τσουλήθρα της παιδικής χαράς

Οργισμένα ξεσπάσματα μετά το σοβαρότατο ατύχημα σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη. Στο χειρουργείο η 8χρονη που ακρωτηριάστηκε μπροστά στη μητέρα της…

Μια τσουλήθρα επικίνδυνη σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, που όμως όχι μόνο δεν είχε επισκευαστεί αλλά δεν είχε μπει ούτε καν προειδοποίηση. Ένα 8χρονο παιδί που έζησε έναν ανείπωτο εφιάλτη και βρέθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Με τους γιατρούς να προσπαθούν και να καταφέρνουν να της σώσουν το δάχτυλο του χεριού της, που είχε ακρωτηριαστεί. Η μητέρας της και οι αυτόπτες μάρτυρες, στην κατά τα άλλα παιδική χαρά, εμφανίζονται οργισμένοι.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε το δάχτυλό της, στο δεξί της χέρι, κάνοντας τσουλήθρα την Πρωτομαγιά σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία, στο ύψος της οδού Καλλιδοπούλου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα επιθυμεί την ποινική δίωξη για το ατύχημα που συνέβη στο παιδί της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της στην εν λόγω παιδική χαρά. Όλα έγιναν περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής όταν η μικρή κατέβαινε από την τσουλήθρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προκειμένου οι γιατροί να ενώσουν το ακρωτηριασμένο δάχτυλο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου και σύμφωνα με πληροφορίες πέτυχε. Οι επόμενες μέρες πάντως χαρακτηρίζονται κρίσιμες, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Στην μοιραία τσουλήθρα τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες κατόπιν εορτής και ένα προειδοποιητικό σημείωμα για την επικινδυνότητα της. Δείτε τις εικόνες του voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις