Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τους νεκρούς επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τους νεκρούς επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τους νεκρούς επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή των Ν. Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχε ομάδα της ΕΜΑΚ, ένα περιπολικό σκάφος και ένα περιπολικό ΙΧ του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας 50 ετών και μία γυναίκα κοντά στα 70. Η ταυτότητα του άνδρα οδηγού εντοπίστηκε κατά την ανάσυρση των σορών και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα συνοδηγός να ήταν η μητέρα του. Το αριστερό χέρι του άνδρα ήταν περασμένο με χειροπέδες στο τιμόνι και το δεξί χέρι του επίσης δεμένο με χειροπέδες μαζί με το αριστερό χέρι της συνοδηγού. Το δεξί χέρι της γυναίκας είχε επίσης χειροπέδες που έδεναν στο τιμόνι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε πινακίδες από το Κιλκίς και ο 50χρονος φέρεται να το είχε αγοράσει πρόσφατα, αλλά δεν είχε προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. 

Δείτε εικόνες από τη στιγμή της ανάσυρσης

Επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα εστίασης με φόντο τον Θερμαϊκό και τη συγκεκριμένη προβλήτα συμπλήρωσε στο GRTimes.gr πως όλοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό όταν έφτασαν στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ, η Πυροσβεστική και το Λιμενικό.

«Πάνω στην Σκάλα κινούνται καθημερινά πολλά αυτοκίνητα, οπότε κανείς δεν πρόσεξε κάτι εκείνη τη στιγμή που έπεσε το αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι άνθρωποι που ήταν κοντά στο περιστατικό, λένε πως είχαν τις ταυτότητές τους σε σημείο που να μπορούν να τους εντοπίσουν εύκολα… δηλαδή ήταν αρκετά συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό που έκαναν. Επίσης, στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά. Μόνο εγώ έχω δει δύο ή τρεις φορές να γίνεται ακριβώς το ίδιο».

«Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις