Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση φρίκης με καταγγελία για βιασμό ανήλικης από τον ίδιο τον πατέρα της

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση φρίκης με καταγγελία για βιασμό ανήλικης από τον ίδιο τον πατέρα της

Σάλος στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία για τον βιασμό ενός ακόμα ανήλικου παιδιού. Ένα κοριτσάκι που ζούσε όπως περιγράφεται την απόλυτη φρίκη, στα χέρια του πατέρα της…

Ένα μικρό παιδί ζει ένα καθημερινό μαρτύριο, μέσα στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. Για εκείνη δεν υπήρχαν χρόνια αθωότητας. Ο πατέρας της, κατηγορείται ότι τη βίαζε για μήνες και την απειλούσε για να μην αποκαλύψη τίποτα. Κάτι που έκανε το παιδί για μήνες. Μέχρι που η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται με τα πρώτα στοιχεία να σοκάρουν.

Ο πατέρας χώρισε με τη μητέρα και το παιδί παρέμεινε κοντά του. Μόνο, αβοήθητο και εγκλωβισμένο όπως προκύπτει αστυνομικές πηγές. Η ανήλικη βρήκε κάποια στιγμή τη δύναμη να μιλήσει σε συγγενείς της και εκείνοι κίνησαν τις διαδικασίες, με στόχο να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, που τις τελευταίες ώρες έχει συνταράξει τη Θεσσαλονίκη.

Δικογραφία σχηματίστηκε για 32χρονο έπειτα από καταγγελία για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης του. Ο πάτερας φέρεται παράλληλα και να την απειλούσε. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 32χρονου Έλληνα, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο πατέρας φέρεται να απειλούσε την ανήλικη κόρη του, πως αν τολμούσε να μιλήσει και να περιγράψει τα όσα της έκανε, θα έκανε κακό σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, όπως επίσης και στο κατοικίδιο που είχαν στο σπίτι. Η μικρή φοβόταν και αρχικά δεν έλεγε το παραμικρό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γονείς της ανήλικης είναι διαζευγμένοι και δεν έχουν τακτική επικοινωνία.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις