Site icon NewsIT
09:48 Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Ο πόλεμος των χούλιγκαν – Τραυματίες και ζημιές από επίθεση σε σύνδεσμο του Άρη!

Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη χθεσινοβραδινή επίθεση αγνώστων που σημειώθηκε στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του 'Αρη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν. Η επίθεση έγινε γύρω στις 21.30 το βράδυ, όταν ομάδα αγνώστων έφτασε έξω από τα γραφεία του συνδέσμου με άγριες διαθέσεις.

Κρατώντας ξύλινες ράβδους κι άλλα αντικείμενα, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν -σύμφωνα με την Αστυνομία- ζημιές στις τζαμαρίες του συνδέσμου, ενώ χτύπησαν όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του.

Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν και αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version