Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής έδειρε ταξιτζή μετά από τροχαίο και τον εγκατέλειψε – Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής έδειρε ταξιτζή μετά από τροχαίο και τον εγκατέλειψε – Βίντεο ντοκουμέντο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Θεσσαλονίκη, με ένα τροχαίο που είχαν οι οδηγοί μιας μηχανής και ενός ταξί. Ο οδηγός της μηχανής χτύπησε τον οδηγό του ταξί στο κεφάλι με το κράνος του, εκείνος έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε. Και ο νεαρός άνδρας απλά τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο!

Όλα έγιναν στις 2 Οκτωβρίου στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης και αφού οι δύο άνδρες τσακώθηκαν για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν. Ο ταξιτζής νοσηλεύτηκε επί 1,5 μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόλις πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με το MEGA, o δράστης παραμένει άφαντος και η οικογένεια του θύματος κάνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το καταθέσει στην Αστυνομία.

Η στιγμή του τροχαίου έχει καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αδερφός του θύματος, Ανανίας Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του θύματος. «Ο αδερφός μου λιποθύμησε πριν πέσει κάτω και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα. Έκανε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο κεφάλι. Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός μηχανής τον είδε αναίσθητο και κάλεσε εκείνος το ΕΚΑΒ», δήλωσε.

Το θύμα του τροχαίου βγήκε πριν από μία εβδομάδα από το νοσοκομείο. Ο ίδιος αναρρώνει, ωστόσο ο δρόμος προς την ανάρρωση είναι μακρύς, όπως σημείωσε ο αδερφός του. «Δεν ξέρουμε πως θα επανέλθει, τι θα κάνει, δεν ξέρει κανείς… Γνωρίζει, μιλάει, όμως σωματικά δεν μπορεί να κινηθεί κανονικά», είπε.

Η οικογένεια του ταξιτζή κάνει έκκληση για να βρεθεί ο δράστης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις