Site icon NewsIT
16:05 Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίζεται ο 73χρονος για ασέλγεια στην 12χρονη ανιψιά του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 73χρονος, μετά την απολογία του για την ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης ανιψιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν  το παιδί εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα του όσα συνέβησαν και ενημερώθηκε η αστυνομία σύμφωνα με το GRTIMES.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αλλά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή, που αποφάσισαν να τον προφυλακίσουν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ανήλικη ανέφερε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά συγγενικό της πρόσωπο.

Από  την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 73χρονος θείος της παθούσας, τουλάχιστον επί δύο  χρόνια έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σε σπίτι και αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή των Συκεών.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version