Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι την ώρα που αστυνομικοί ερευνούσαν το διαμέρισμά του

Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής, οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες ένας 40χρονος έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου στην οδό Μακεδονίας στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού ερευνούσαν το διαμέρισμα.

Ο 40χρονος, στον οποίο δεν είχε αποδοθεί η ιδιότητα του κατηγορουμένου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και σε ένα ακόμη στην ίδια οικοδομή, βρέθηκαν κοσμήματα και χρυσά αντικείμενα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται από την Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα