Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σχολεία πλημμύρισαν από λάστιχο αυτόματου ποτίσματος

Θεσσαλονίκη: Σχολεία πλημμύρισαν από λάστιχο αυτόματου ποτίσματος
Φωτογραφία GRTimes.gr

Μαθητές και εκπαιδευτικοί είδαν μια πρωτοφανή εικόνα όταν έφτασαν στα δύο δημοτικά σχολεία της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα από λάστιχο αυτόματου ποτίσματος είχε πλημμυρίσει τον προθάλαμο του κτιρίου.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης, Ευαγγελία Κούτρη, δηλώνει ότι άγνωστοι μπήκαν στον χώρο των σχολείων παράνομα τις προηγούμενες ημέρες και έκαναν ζημιές σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ενώ έβαλαν και ένα λάστιχο αυτόματου ποτίσματος, το οποίο πλημμύρισε τα πάντα.

«Στον Τρίλοφο έβγαλαν την καγκελόπορτα από τη θέση της και την «μετακίνησαν» παρά δίπλα. Στην Αγία Παρασκευή έσπασαν την κλειδαριά από την πόρτα με ένα βαρύ εργαλείο (π.χ. βαριοπούλα), μαζί με τα φωτιστικά στον προθάλαμο.

Επίσης, στο δημοτικό σχολείο του Τριλόφου, πήραν το λάστιχο του αυτόματου ποτίσματος, άνοιξαν την πίεση της βρύσης και στη συνέχεια τοποθέτησαν το λάστιχο ακριβώς μπροστά στην πόρτα του σχολείου, ώστε να πλημμυρίσει ο προθάλαμος του κτιρίου. Ευτυχώς δεν προκάλεσαν περισσότερους ή σοβαρότερους βανδαλισμούς» τονίζει αγανακτισμένη στο GRTimes.gr η κ. Κούτρη.

Ωστόσο, τα μαθήματα έγιναν κανονικά σήμερα Δευτέρα (23.5.2022), καθώς η ίδια κάλεσε συνεργεία για να αποκαταστήσουν της ζημιίες στα δύο σχολεία ώστε να μην διακοπεί η εκπαίδευση των μαθητών, ενώ υπέβαλε και μηνύσεις κατά αγνώστων για βανδαλισμούς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις