Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα παιδιά κάηκαν από τη φωτιά στο δωμάτιό τους και η μητέρα στην εξώπορτα του σπιτιού

Θεσσαλονίκη: Τα παιδιά κάηκαν από τη φωτιά στο δωμάτιό τους και η μητέρα  στην εξώπορτα του σπιτιού

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με μία μητέρα να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο, μαζί με τα δύο παιδιά της, από φωτιά που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία που διέμεναν…

Αποκαλύψεις φρίκης στη Θεσσαλονίκη, μετά τη φωτιά, που στοίχισε τη ζωή τόσο στη νεαρή μητέρα, όσο και στα δύο ανήλικα παιδιά της. Η μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, τυλίχθηκε στις φλόγες τη νύχτα και όλοι τους εγκλωβίστηκαν μέσα, καθώς κατέρρευσε η οροφή. Μάταια η μητέρα προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα και να βγάλει από την πύρινη κόλαση τα παιδιά της. Η φωτιά εξαπλώθηκε ταχύτατα και οι τρεις θάνατοι ήταν μαρτυρικοί. Ο πατέρας που είναι οδηγός, έλειπε εκτός Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 01.40 από σόμπα και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλη την κατοικία. Οι πυροσβέστες εντόπισαν αργότερα τα δύο παιδιά νεκρά και απανθρακωμένα μέσα στο παιδικό τους δωμάτιο, ενώ τη μητέρα, που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, πίσω από την εξώπορτα της κατοικίας, μάλλον σε μια προσπάθεια της να την ανοίξει.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, βλέπουμε τις εφιαλτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν τη νύχτα, όταν η μονοκατοικία άρχισε να καίγεται. Φαίνεται η οροφή που έχει καταρρεύσει και ολόκληρο το σπίτι να καίγεται. Κάτοικοι της περιοχής, ειδοποίησαν έγκαιρα την Πυροσβεστική αλλά δυστυχώς τα τρία άτομα είχαν ξεψυχήσει. Κανείς και τίποτα εκείνες τις στιγμές δεν μπορούσε να τους βοηθήσει.

Οι σοροί των τριών ανθρώπων εντοπίστηκαν απανθρακωμένες μετά την κατάσβεση της φωτιάς μέσα στο σπίτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Από την ταυτοποίηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 31ος ετών μητέρα και τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι 11 ετών και ένα κοριτσάκι 7 ετών. Μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανέβαζαν στα social media, ακόμα και λίγες μέρες πριν την τραγωδία.

«Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: «οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητερα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις