Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα ρίχνει στο θύμα ο 53χρονος με το τσεκούρι – «Με ζήλευε παθολογικά»!

Θεσσαλονίκη: Τα ρίχνει στο θύμα ο 53χρονος με το τσεκούρι – «Με ζήλευε παθολογικά»!

Απίστευτοι οι ισχυρισμοί του 53χρονου, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την επίθεση με το τσεκούρι.
Τι είπε ενώπιον της ανακρίτριας ο ομογενής από τη Γεωργία.
«Έλεγε ότι έχω ερωμένη την αδελφή της ερωμένης μου και με έθιξε!»
«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, μόνο να την τρομάξω»!
«Με εγκατέλειψε ενώ είμαι καρκινοπαθής» είπε ο κατηγορούμενος.

Προκλητικός εμφανίστηκε στην απολογία του ο 53χρονος που τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι τη σύζυγό του, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο 53χρονος ομογενής από τη Γεωργία μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Η γυναίκα του, που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση με το τσεκούρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Με ζήλευε παθολογικά»!

Κίνητρο του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο έγινε προχθές στην Ξηροκρήνη, σύμφωνα με τον δράστη ήταν η ερωτική αντιζηλία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι η συνομήλικη σύζυγός του τον ζήλευε παθολογικά. Κατά πληροφορίες, ανέφερε, πως διατηρεί σχέση με άλλη γυναίκα κι ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε παρότι ο ίδιος είναι καρκινοπαθής. Όταν ρωτήθηκε για το καρτέρι που έστησε στην 53χρονη, φέρεται να είπε ότι εκείνη διέδιδε πως έχει ερωμένη την αδερφή της νέας συντρόφου του, κάτι που, όπως είπε, έθιξε την τιμή και την υπόληψή του. Ο δράστης επανέλαβε την προανακριτική του θέση ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη σύζυγό του, όπως του καταλογίζεται, παρά μόνο να την τρομάξει. Υποστήριξε πως χτύπησε το θύμα του με το τσεκούρι όταν του έκλεισε την οπή της τραχειοστομίας και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν έγιναν δεκτοί από ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις