Site icon NewsIT
13:09 | 09.10.14

Θεσσαλονίκη: Το… κακό συνήθειο της οικιακής βοηθού την έβαλε σε άσχημους μπελάδες – Οι φωνές της κόρης ξεσήκωσαν τη γειτονιά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Newsit Newsroom

Τα περίεργα πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι το τελευταίο πεντάμηνο πήραν την εξήγησή τους...

Η σύλληψη της οικιακής βοηθού, που εργαζόταν σε σπίτι στην περιοχή της Σίνδου, έγινε χθες (08-10-2014) γιατί ξάφριζε τα κοσμήματα της εργοδότριάς της.

Πρόκειται για 44χρονη από την Αλβανία, η οποία πιάστηκε επ αυτοφώρω, από την 27χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας, τη στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει χρυσαφικά από ντουλάπα κρεβατοκάμαρας.

Ακολούθησε αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης, από την οποία προέκυψε ότι η δράστιδα είχε επαναλάβει αρκετές φορές κατά το παρελθόν αυτού του είδους τη… μεθοδολογία, αφαιρώντας τμηματικά, κατά το τελευταίο πεντάμηνο, πλήθος κοσμημάτων, από το εσωτερικό του σπιτιού στο οποίο εργαζόταν.

Πηγή: seleo.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version