Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Το ΚΤΕΛ άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει!

Ακινητοποιήθηκε, εξ αιτίας βραχυκυκλώματος και φωτιάς που εκδηλώθηκε στη μηχανή του στο σημείο της βλάβης, λεωφορείο του ΚΤΕΛ της γραμμής Θεσσαλονίκη - Ασπροβάλτα, το οποίο κινούνταν στην οδό Λαγκαδά, με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τις δέκα το πρωί.

Οι καπνοί που έβγαιναν από το χώρο της μηχανής ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το όχημα και να κατεβάσει τους επιβάτες, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Η μικρής έκτασης φωτιά στη μηχανή του οχήματος κατασβέστηκε από τον ίδιο τον οδηγό με τον πυροσβεστήρα του οχήματος, ενώ προληπτικά ειδοποιήθηκε και πήγε στο σημείο και ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα