Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί από φωτιά σε κτίριο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Πίψου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στο κτίριο έμπαιναν συχνά άστεγοι για να βρουν καταφύγιο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένας τέταρτος μετανάστης, από το Μαρόκο, κατάφερε να εγκαταλείψει εγκαίρως το κτίριο και σώθηκε. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, στο συγκεκριμένο χώρο -που βρίσκεται επί της οδού Χρήστου Πίψου με Σαπφούς- φαίνεται ότι περνούσαν πολύ συχνά τη νύχτα μετανάστες και προκειμένου να ζεσταθούν άναβαν φωτιά.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες εγκλωβίστηκαν στον τρίτο όροφο και πιθανολογείται ότι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις. Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η φωτιά ξέφυγε και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 μέχρι 40.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις με πέντε οχήματα και δεκαπέντε άντρες.

fotia thessaloniki fotia thessaloniki

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα