Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τρέχει με 100 χιλιόμετρα πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι – Βίντεο

Θεσσαλονίκη: Τρέχει με 100 χιλιόμετρα πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι – Βίντεο

Το ηλεκτρικό πατίνι έχει αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Θεσσαλονίκη και το βίντεο είναι αποκαλυπτικό. Ο νεαρός φοράει κράνος και συνεχίζει για να φτάσει στον προορισμό του…

Η ταχύτητα που έχει πιάσει το ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτεται από τη σύγκριση με το κοντέρ αυτοκινήτου που ακολουθεί. Ο οδηγός του ΙΧ κινείται όπως θα δούμε με 103 χιλιόμετρα αλλά δεν μπορεί να προσπεράσει το νεαρό με το πατίνι.

Η απόσταση που τους χωρίζει στην Περιφερειακή παραμένει σταθερή, για λίγα δευτερόλεπτα. Το πατίνι συνεχίζει και κάποια στιγμή κόβει για να βγει σε έξοδο. Με το σχετικό βίντεο να ανεβαίνει στο TikTok και να γίνεται viral.

Επιβάτες αυτοκινήτου που κινείται δίπλα στο νεαρό με το ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη, τράβηξαν το βίντεο δείχνοντας παράλληλα το κοντέρ του οχήματός τους, που έχει ξεπεράσει 100 χλμ.

Ακόμα δεν μπορούν να τον προσπεράσουν, κάτι που σημαίνει πως κινείται με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα.

Στο βίντεο που ανέβηκε το TikTok φαίνεται να πηγαίνει με την ιλιγγιώδη -για το μέσο- ταχύτητα, στη δεξιά λωρίδα με μοναδικό μέσο προστασίας ένα κράνος.

Είναι η δεύτερη φορά που ο φακός «τσιμπά» οδηγό με ηλεκτρικό πατίνι να είναι στον συγκεκριμένο δρόμο όπου εκ των πραγμάτων αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες αυξάνοντας έτσι την επικινδυνότητα για οδηγός που είναι σε δύο τροχούς, πόσο μάλλον σε πατίνι.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις