Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον μαρτυρικό θάνατο του αδέσποτου σκύλου

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον μαρτυρικό θάνατο του αδέσποτου σκύλου

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη αποτυπώνει τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο θανατώθηκε το αδέσποτο σκυλί. «Ήμουνα σε άμυνα», υποστήριξε ο 25χρονος δράστης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

«Τα βίντεο δείχνουν συγκεκριμένη στιγμή, ένα κομμάτι. Δεν είναι από την αρχή», λέει στο Live News ο δικηγόρος του 25χρονου για τον θάνατο του αδέσποτου ζώου στη Θεσσαλονίκη.

«Το σώμα του εντολέα μου έχει σημάδια από τα δόντια του σκύλου, είναι όλος βαθιά σημάδια, αυτές οι φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (25.08.2021), ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον σκύλο, αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίζεται ο 25χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε το σκυλί

Ο νεαρός κατηγορούμενος επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως ο ίδιος και το πιτ μπουλ του, δέχτηκαν επίθεση από τον άλλο σκύλο.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο νεαρός που μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο στη Χαλκηδόνα

Ο δικηγόρος του κ. Θεοδωρής Καραγιάννης μιλώντας στο Live News υποστήριξε ότι ένας άνθρωπος που «έχει σκύλο και τον υπερφροντίζει δύσκολα τρέφει τέτοια συναισθήματα κατά ζώων. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που το πιστοποιούν».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις