Site icon NewsIT
19:51 Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες πιστοί στον τάφο του Αγίου Παϊσίου [vid]

Κοσμοσυρροή από το πρωί στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου.

ΦΩΤΟ από το life-events

ΦΩΤΟ από το life-events

Χιλιάδες πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, ενώ τα λόγια του έχουν καταγραφεί σε δεκάδες βιβλία που έχουν εκδοθεί. Αύριο, 12 Ιουλίου, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Γέροντα, του οποίου η αγιοκατάταξη έγινε πριν από τρία χρόνια με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το Ησυχαστήριο, στο οποίο ο Γέροντας εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου 1994, έχει κατακλυστεί από κόσμο καθώς στις 20:00 αρχίζει η Αγρυπνία στην οποία θα συλλειτουργήσουν πολλοί Μητροπολίτες. Πλήθος πιστών από διάφορα σημεία της επικράτειας έχουν καταφτάσει με την ουρά που περιμένει να προσκυνήσει στον τάφο του Αγίου θα είναι πολλών μέτρων.

Πηγή: Life-events

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version