Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Ζητούσαν χρήματα με αντάλλαγμα “μαϊμού” κοσμήματα

16.02.2020 | 14:59
Θεσσαλονίκη: Ζητούσαν χρήματα με αντάλλαγμα “μαϊμού” κοσμήματα

(Ξένη δημοσίευση) Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει κατασχεθέντα αντικείμενα μετά την εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε σωρεία ληστειών και διαρρήξεων στην Αττική. Από την προηγούμενη Παρασκευή -23 Ιούνιου 2017- βρίσκονται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από επτακόσια κιλά χρυσαφικά και κοσμήματα καθώς και άλλα τιμαλφή και κειμήλια, όπως πολύτιμοι λίθοι, συλλεκτικά νομίσματα, θρησκευτικές εικόνες και άλλα αντικείμενα, τα οποία ξεπερνούν σε αξία τα 10.000.000 ευρώ και προέρχονται από τη δράση του γνωστού εγκληματικού δικτύου στον τομέα των ληστειών και διαρρήξεων, που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/STR

Θρασύτατοι κομπιναδόροι στη Θεσσαλονίκη, εξαπατούσαν ανυποψίαστους οδηγούς που έσπευδαν να τους… βοηθήσουν.

Ο λόγος για δύο άνδρες από τη Ρουμανία, οι οποίοι έλεγαν ότι έμειναν από καύσιμα και ζητούσαν χρήματα με αντάλλαγμα “μαϊμού” κοσμήματα.

Οι δύο άνδρες 29 και 30 ετών, με το πρόσχημα έλλειψης χρημάτων για ανεφοδιασμό καυσίμων στο αυτοκίνητό τους σταματούσαν διερχόμενους οδηγούς.

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Ν. Απολλωνίας.

πηγή: thestival.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version