Site icon NewsIT
16:26 Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Την έκανε μαύρη στο ξύλο ο νεαρός σύντροφός της! Στο νοσοκομείο η 40χρονη

Με μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα έφτασε στο νοσοκομείο του Βόλου μια 40χρονη γυναίκα και όταν οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της, κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της από τον κατά σχεδόν 20 χρόνια μικρότερο σύντροφό της.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όταν ο 21χρονος σύντροφός της ανακοίνωσε ότι θα χωρίσουν, ξέσπασε άγριος καβγάς με αποτέλεσμα αρχικά η 40χρονη να δεχθεί απειλές και ύβρις αλλά στη συνέχεια να ξυλοκοπηθεί με γροθιές. Ο νεαρός φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού και να άρχισε να απειλεί και να εξυβρίζει την 40χρονη. Εκείνη αντέδρασε απαντώντας με ανάλογο τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνος να ορμήσει εναντίον της και να τη χτυπήσει με γροθιές!
Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του νεαρού, ο οποίος αναζητήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Πηγή: e-volos

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version