Συμβαίνει τώρα:
Τοπικά Νέα

Το Σάββατο θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της Εγνατίας Οδού που έκλεισε λόγω κατολισθήσεων

Το Σάββατο 14 Μαρτίου αναμένεται να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία το τμήμα της Εγνατίας Οδού - παράκαμψη Καβάλας, που έκλεισε από το βράδυ της Κυριακής, λόγω κατολισθήσεων στο ρεύμα βραδείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Ξάνθη.

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί από την Εγνατία Οδό Α.Ε. στο τμήμα Τροχαίας Καβάλας η μελέτη αμφιδρόμησης του συγκεκριμένου τμήματος, για να εγκριθεί και μέσα σε διάστημα τριών ημερών να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες και σημάνσεις, ώστε να αμφιδρομηθεί το ένα ρεύμα από τον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Σίλα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Άσπρης Άμμου.

Το κλείσιμο του τμήματος της Εγνατίας έχει δημιουργήσει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της Καβάλας, κυρίως τις πρωινές ώρες,
καθώς όλα τα βαρέα φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά και τα επιβατικά αυτοκίνητα με κατεύθυνση την Ξάνθη και τις υπόλοιπες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, αλλά και όσα έρχονται από τις περιοχές αυτές με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, διέρχονται μέσα από την πόλη.

Η κατολίσθηση, που σημειώθηκε σε δυο σημεία στις κοιλαδογέφυρες, ήταν αρκετά εκτεταμένη και τα συνεργεία της Εγνατία Οδός Α.Ε. θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες τις εργασίες για την απομάκρυνση των βράχων, με τον χρόνο για την αποκατάσταση του οδοστρώματος να υπολογίζεται από έναν έως τέσσερις μήνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα