Site icon NewsIT
19:55 Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Το χειρόγραφο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον ηρωικό πυροσβέστη

Τα συλλύπητηρια του για τον άδικο χαμό του πυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου που έχασε τη ζωή του στη φωτιά του Παλαιού Φαλήρου, υπέβαλε και γραπτά ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο περίπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος στη ΔΕΘ.

φωτό από larissanet

φωτό από larissanet

Το περίπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το πρωί σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συλλυπήθηκε τους συναδέλφους του ηρωικού πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον, κατα τη διάρκεια της κατάσβεσης της χθεσινής μεγάλης πυρκαγιάς στο Παλαιό Φάληρο ενώ έγραψε μια αφιέρωση στη μνήμη του

«Η αφοσίωση στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα. Σας εκφράζω τα συλληπητήριά μου για τον άδικο χαμό του συναδέλφου σας και σας εύχομαι δύναμη στο έργο σας», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο πυροσβέστης – ήρωας που πέθανε στο Παλαιό Φάληρο – “Τελειώνει το οξυγόνο μου, ελάτε” ήταν τα τελευταία του λόγια

Τσίπρας: “Χορηγία Σαμαρά η μη μετάδοση της ομιλίας από τη ΝΕΡΙΤ”

Τσίπρας: Θα πάω στην Αμφίπολη, όταν έρθει η ώρα

ΔΕΘ 2014: Το καλαμπούρι του Τσίπρα για τον ΕΝΦΙΑ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version