Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρίκαλα: Τι είπε στον Εισαγγελέα ο 84χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Τρίκαλα: Τι είπε στον Εισαγγελέα ο 84χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Στην Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες (19.3.2023) το μεσημέρι ο 84χρονος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στα Τρίκαλα προχθές Σάββατο με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

Εδώ και καιρό η αστυνομία στα Τρίκαλα είχε πληροφορίες ότι… κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον 84χρονο άνδρα και ένα ανήλικο κορίτσι. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 84χρονο και σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο ηλικιωμένος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ασελγεί στην 17χρονη έναντι αμοιβής.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας από τα Τρίκαλα έδινε κάθε φορά 20 ευρώ στο ανήλικο κορίτσι. Ο 84χρονος συνελήφθη προχθές (18.3.2023) και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου φέρεται να αρνήθηκε ότι υπήρχε… ολοκληρωμένη πράξη με την ανήλικη.

Ο 84χρονος αναμένεται να απολογηθεί και στην Ανακρίτρια την Τρίτη ή την Τετάρτη και αναλόγως θα αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή όχι.

Οι Αστυνομικές Αρχές των Τρικάλων αναζητούν και τη μητέρα της 17χρονης η οποία κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, ενώ διερευνάται πιθανή εμπλοκή της στην υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις