Site icon NewsIT
22:48 Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Τρίκαλα: “Τραπέζι Αγάπης” για άπορους πολίτες

Το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση «Τραπέζι Αγάπης», από το Δήμο Τρικκαίων και την Ομάδα Εθελοντών για πολίτες που αντιμετωπίζουν συνέπειες της κρίσης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης είχε μεταφερθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, οπότε είχε αρχικώς προγραμματιστεί.
Από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, στο πάρκο, θα παρασχεθεί εορταστικό γεύμα για πολίτες.
Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών και άλλους φορείς, ένα μικρό γλέντι, με αρνιά και εδέσματα, με μουσική και χορό από τμήματα του Δήμου, θα στηθεί για τους συνανθρώπους μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους, αλλά η δράση απευθύνεται αποκλειστικά στους ανθρώπους που και αυτές ειδικά τις ημέρες χρήζουν την ενεργή στήριξη της κοινωνίας δίπλα τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version