Τοπικά Νέα

Τροχαίο με τραυματία στην Πάτρα – Έκλεισε η οδός Κανάρη

Το τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Βότση.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες το ένα από τα δύο οχήματα που κατέβαινε την οδό Βότση, διέσχισε τον δρόμο χωρίς να σταματήσει στο στοπ. Εκείνη την στιγμή περνούσε κανονικά την Κανακάρη ένα άλλο όχημα και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το δεύτερο αυτοκίνητο μάλιστα μετά την σύγκρουση με το πρώτο όχημα έπεσε πάνω και σε ένα σταθμευμένο.

Από θαύμα σώθηκε οδηγός δικύκλου ο οποίος ακολουθούσε, επί της Κανακάρη. Οπως είπε, αν είχε προσπεράσει…. θα είχε χτυπήσει αυτόν το λευκό όχημα. Ο ένας οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ευτυχώς όχι σοβαρά. Η οδός Κανακάρη έκλεισε για είκοσι λεπτά.

Πηγή: Tempo24

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα