Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζόκερ: Προσπαθεί να το πιστέψει! Χρυσό καλοκαίρι με μόλις δύο ευρώ σε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη (Φωτό)

Τζόκερ: Προσπαθεί να το πιστέψει! Χρυσό καλοκαίρι με μόλις δύο ευρώ σε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη (Φωτό)

Το τζόκερ έφερε χαμόγελα στην Καρδίτσα. Ένα άτομο κάνει σχέδια για το μέλλον και το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Τα χρήματα που κέρδισε του δίνουν βαθιά οικονομική ανάσα…

Με μόλις 2 ευρώ και κάποιους αριθμούς στην τύχη, κατάφερε το ακατόρθωτο. Με ένα δελτίο τζόκερ, που παίχτηκε στην Καρδίτσα, ένα παίκτης κατάφερε να πιάσει το μοναδικό 5άρι στην κλήρωση της Τρίτης, και μαζί με το 5άρι… έπιασε και την τύχη του από τα μαλλιά, καθώς ήταν και ο μοναδικός νικητής της κατηγορίας. 

Μετά το τζακ ποτ, ο τυχερός από την Καρδίτσα κέρδισε το ποσό των 180.547 ευρώ.

Οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας στην κλήρωση τζόκερ της Πέμπτης θα μοιραστούν τουλάχιστον 1.400.000 ευρώ, μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 2151ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Κλήρωση τζόκερ χθες Τρίτη 07/07/2020 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Τρίτη 07-07-2020 (αριθμός κλήρωσης 2151), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 7, 23, 32, 41, 44 και τζόκερ ο αριθμός 12.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις