Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αυτά έγιναν στη σουίτα» – Λύνει τη σιωπή της καλεσμένη στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αυτά έγιναν στη σουίτα» – Λύνει τη σιωπή της καλεσμένη στο πάρτι

Ο βιασμός που κατήγγειλε στη Θεσσαλονίκη πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις και εισαγγελική έρευνα, με την κάθε μαρτυρία να αξιολογείται με προσοχή, εν αναμονή των αποτελεσμάτων στις τοξικολογικές εξετάσεις…

Η 24χρονη Γεωργία τονίζει πως θα παλέψει μέχρι τέλους για να βρει το δίκιο της και να αποδείξει την αλήθεια, σε μια υπόθεση που συνεχίζει να κρατά ανάστατη τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Ο βιασμός ή μη της κοπέλας αναμένεται να αποσαφηνιστεί τις επόμενες μέρες, όταν οι Αρχές θα έχουν στα χέρια τους, τα πλήρη αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα που θεωρούνται κλειδιά.

Ανάμεσα στα 17 άτομα που βρέθηκαν στη σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ήταν και η νεαρή κοπέλα που αποφάσισε να μιλήσει στο Mega. «Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι.»

Η 24χρονη υποστηρίζει ότι δέχτηκε μήνυμα από τον μετρ του επίμαχου πάρτι ενώ βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι για ρεβεγιόν: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα να πάω στο πάρτι. Πήγα με δύο φίλες μου κατά τις 03.00 και με υποδέχτηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα» καταλήγει.

Η συγκεκριμένη κοπέλα κάθισε στο πάρτι για κάτι λιγότερο από μία ώρα και έφυγε με την παρέα της, λίγο πριν τις 04.00. Για το κακό κλίμα που υπήρχε είχε κάνει λόγο από την πρώτη της κατάθεση και η Γεωργία. Μόνο που τα πράγματα για εκείνη όπως καταγγέλλει πήραν εφιαλτική τροπή στη συνέχεια.

O 33χρονος μετρ που κλήθηκε χθες (21-01-2022) στην αστυνομία, μήνυσε τον εργοδότη της Γεωργίας για ξυλοδαρμό. Στις 15 Ιανουάριου κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ανεβάζοντας μάλιστα στα social media φωτογραφία με τραύματα στα χείλη του. Στην ίδια δημοσίευση είχε γράψει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και την 1η Ιανουαρίου. «Με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις