Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βίντεο – ντοκουμέντο με το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο του επιχειρηματία στο αυτοκίνητο των δραστών

Βίντεο – ντοκουμέντο με το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο του επιχειρηματία στο αυτοκίνητο των δραστών

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη διαμερίσματος γνωστού επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Κυριακής 26/06 φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Η λεία της διάρρηξης φτάνει το ποσό μαμούθ του 1.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες κατάφεραν να τρυπώσουν στο διαμέρισμα και να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρήματα και κοσμήματα αξίας 300.000 και μια συλλογή από δέκα ρολόγια συνολικής αξίας σχεδόν 700.000 ευρώ!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα και μια μέρα πριν για να ελέγξουν το χώρο, ενώ κατάφεραν να γυρίσουν τις κάμερες ασφαλείας του διαμερίσματος σε σημείο που δεν θα μπορούσαν να γίνουν εύκολα αντιληπτοί.

Τελικά κατάφεραν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο και να το ρίξουν στον δρόμο από το διαμέρισμα του 6ου ορόφου, ενώ στη συνέχεια το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν.

Στο video που εξασφάλισε το newsit.gr διακρίνεται το μαύρο όχημα των δραστών λίγα μέτρα μετά το σημείο της διάρρηξης, να στρίβει σε φανάρι, να ανοίγει η πόρτα του πορτ μπαγκάζ που δεν ήταν κλεισμένη καλά και να αποκαλύπτεται το χρηματοκιβώτιο φορτωμένο.

Πέντε λεπτά αργότερα από το ίδιο σημείο περνάει περιπολικό της αστυνομίας προσπαθώντας να εντοπίσει το όχημα των δραστών. 

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις