Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Βόλος: Είδε τον λογαριασμό και έσπασε στο κεφάλι του σερβιτόρου ένα μπουκάλι – Συγγνώμες 5 χρόνια μετά!

Βόλος: Είδε τον λογαριασμό και έσπασε στο κεφάλι του σερβιτόρου ένα μπουκάλι – Συγγνώμες 5 χρόνια μετά!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Καταδίκη για άγρια συμπλοκή σε πρώην νυχτερινό κέντρο του Βόλου, που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2014. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε χθες (18-11-2019) 26χρονο Βολιώτη σε ποινή φυλάκισης δεκατριών μηνών με αναστολή…

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επιτέθηκε και τραυμάτισε σερβιτόρο του κέντρου με σπασμένο μπουκάλι. Χθες, ο 26χρονος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, καθώς πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δεκαέξι μηνών και άσκησε έφεση.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις. Εξεταζόμενος από το δικαστήριο ζήτησε αρχικώς «συγγνώμη» για τις πράξεις του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι δεν είχε στο επεισόδιο απολύτως καμία συμμετοχή.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2014, στις 06.00 τα ξημερώματα, λόγω διαφοράς μεταξύ της παρέας του 26χρονου και του προσωπικού για τον λογαριασμό.

Η παρέα του 26χρονου, έξι συνολικά άτομα ηλικίας 19 ως 27 χρόνων, βρισκόταν στο μπαρ και έπινε. Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί έδωσε χρήματα στον καταστηματάρχη, ο οποίος όμως θεώρησε ότι ήταν λίγα και τους τα επέστρεψε πίσω.

Σε δευτερόλεπτα τα αίματα άναψαν και ξέσπασε συμπλοκή αρχικά μέσα στο νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια έξω από αυτό. Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να τραυματιστούν τρία άτομα.

Μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση ήταν και ο 26χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στο σερβιτόρο και τον τραυμάτισε στο μάτι με σπασμένο μπουκάλι.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις