Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Επέστρεψε από το εξωτερικό για διακοπές και έμελλε να δει τον θάνατο της μητέρας της!

Βόλος: Επέστρεψε από το εξωτερικό για διακοπές και έμελλε να δει τον θάνατο της μητέρας της!

Τελευταίο μπάνιο προχθές για 63χρονη στον Αλμυρό μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η άτυχη γυναίκα…

κάτοικος εν ζωή Αλμυρού, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ανασύρθηκε από λουόμενους έχοντας αρχικά τις αισθήσεις της, ωστόσο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η 63χρονη πριν από λίγους μήνες έχασε τον σύζυγό της, γνωστό στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα για την προσφορά του στην περιοχή και τον πολιτισμό γενικότερα.

Ολα συνέβησαν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, όταν λουόμενοι στην παραλία Καραγκιόλ του Αλμυρού αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την 63χρονη γυναίκα, ενώ στιγμές αγωνίας βίωνε η κόρη της, μπροστά στα μάτια της οποίας σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, αμέσως έσπευσαν να τη βγάλουν από τη θάλασσα. Η γυναίκα ανασύρθηκε έχοντας αρχικά τις αισθήσεις της, ωστόσο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια της κόρης της, που διαμένει μόνιμα στη Σουηδία και βρίσκεται την τρέχουσα χρονική περίοδο στον Αλμυρό για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Λουόμενοι ειδοποίησαν αρχικά την Αστυνομία και από το Τμήμα Αλμυρού ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Αμαλιάπολης, που έχει την ευθύνη του σημείου, ενώ ταυτόχρονα ενημερωνόταν και το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ από τον Βόλο, καθώς το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού βρισκόταν σε διακομιδή περιστατικού στο Νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Γιατρός και διασώστης του ΕΚΑΒ που έφτασαν στην παραλία διαπίστωσαν τον θάνατο της 63χρονης, η σορός της οποίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε αρμοδίως η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις