Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Έριξε κλωτσιά στο κεφάλι σε γυναίκα στρατιωτικό – Άγριες σκηνές στη Νέα Δημητριάδα!

Βόλος: Έριξε κλωτσιά στο κεφάλι σε γυναίκα στρατιωτικό – Άγριες σκηνές στη Νέα Δημητριάδα!

Ελεύθερος κυκλοφορεί μετά από τη δίκη του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 32χρονος Βολιώτης, που επιτέθηκε απρόκλητα σε 29χρονη αξιωματικό του Στρατού Ξηράς την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ εκείνη έκανε τζόκινγκ έξω από το ΕΑΚ στη Νέα Δημητριάδα…

Ο δράστης, που έριξε στην 29χρονη κλωτσιά στο κεφάλι και συνέχισε να τη χτυπά στον λαιμό και το πρόσωπο, καταδικάστηκε χθες (11-11-2019) σε ποινή φυλάκισης δύο ετών χωρίς αναστολή τριετίας, με έφεση όμως που να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ετσι μετά τη δίκη άσκησε έφεση και αποχώρησε από τα δικαστήρια παρά το γεγονός ότι επιτέθηκε και σε δεύτερη γυναίκα που διερχόταν από το ίδιο σημείο την ώρα της επίθεσης και προσπάθησε να συνδράμει την 29χρονη.

Ετσι ο 32χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι στο δικαστήριο δεν ζήτησε καν «συγγνώμη» για τις πράξεις του. Αντίθετα ο κατηγορούμενος αρνούταν τις κατηγορίες, έλεγε ότι εκείνος δεν έχει κάνει το παραμικρό και ότι δεν ήξερε τίποτα για αυτά που τον κατηγορούσαν.

Ο καταδικασθείς δεν έδειξε ίχνος μετάνοιας αν και η παθούσα ήταν παρούσα στο δικαστήριο και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του, τον τρόπο που εκείνος την πλησίασε από πίσω σε ανύποπτη χρονική στιγμή και την κλωτσιά που της έριξε στο δεξί μέρος του κεφαλιού της με αποτέλεσμα εκείνη να ζαλιστεί και να πέσει στο οδόστρωμα.

Η 29χρονη επισήμανε στο Αυτόφωρο ότι ο 32χρονος συνέχιζε να τη χτυπά και όταν εκείνη ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα ενώ επιτέθηκε και σε μία άγνωστη σε εκείνη γυναίκα που έσπευσε να τη βοηθήσει, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις