Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Η ευαισθησία του πελάτη έσωσε το κορίτσι! Καταγγελία σοκ και δύο συλλήψεις

Βόλος: Η ευαισθησία του πελάτη έσωσε το κορίτσι! Καταγγελία σοκ και δύο συλλήψεις

Με μια σοβαρή υπόθεση με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι με αναπηρία, που φαίνεται ότι θώπευαν ο πατέρας και ένας φίλος του, βρίσκεται αντιμέτωπη η Αστυνομία, μετά από καταγγελία ιδιώτη.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο 58χρονος πατέρας του 15χρονου παιδιού, που έχει σοβαρή νοητική υστέρηση και ένας 81χρονος φίλος του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται ότι ενώ βρίσκονταν σε καφέ στο κέντρο του Βόλου μαζί με την 15χρονη κόρη του 58χρονου, με νοητική υστέρηση σε ποσοστό άνω του 67%, κατηγορούνται ότι προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, θωπεύοντάς της σε απόκρυφα σημεία.

Πελάτης που είδε τι συνέβαινε κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 81χρονου και μαζί τους βρισκόταν και η ανήλικη κοπέλα.

Οι κατηγορούμενοι κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να ασκήσει δίωξη σε βάρος τους. Το ανήλικο κορίτσι θα εξεταστεί από γιατρούς, για να διαπιστωθεί αν έγινε σε βάρος του κάτι παραπάνω εκτός από τη θωπεία.

Πηγή: magnesianews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις