Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Με εγκαύματα οι δυο τραυματίες από την έκρηξη σε ψητοπωλείο

Βόλος: Με εγκαύματα οι δυο τραυματίες από την έκρηξη σε ψητοπωλείο

Καλά στην υγεία τους είναι οι δύο άνδρες που τραυματίστηκαν όταν φιάλη υγραερίου εξερράγη σε ψητοπωλείο στο Βόλο. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου και έναν υπάλληλο, οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Η κόρη του 54χρονου ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου στο Βόλο, όπου σημειώθηκε έκρηξη στις 9 το πρωί, μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως «ο πατέρας μου και ο υπάλληλος είναι στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα».

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της «έχει ελαφρά εγκαύματα, είναι καλά ευτυχώς».

Η ίδια αποκάλυψε πως στο σημείο βρισκόταν και η μητέρα, αλλά ευτυχώς σε άλλο χώρο της κουζίνας και δεν τραυματίστηκε. Όπως είπε η μητέρα της «είναι ακόμα λίγο ταραγμένη» από την έκρηξη.

Σημειώνεται πως η έκρηξη σημειώθηκε όταν οι δύο άντρες μετέφεραν την φιάλη υγραερίου στον χώρο που βρίσκεται η ψησταριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε διαρροή αερίου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκτός από τον τραυματισμό των δύο αντρών και υλικές ζημιές στην βιτρίνα του καταστήματος, στο χώρο της κουζίνας αλλά και του παρασκευαστηρίου.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις