Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Πέθανε η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει βουλευτής της ΝΔ – Υπέκυψε στο νοσοκομείο [pics]

Βόλος: Πέθανε η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει βουλευτής της ΝΔ – Υπέκυψε στο νοσοκομείο [pics]

Η γυναίκα κατέρρευσε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας της. Εκείνος βγήκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας…

H 60χρονη γυναίκα, άφησε την τελευταία της πνοή, χθες το βράδυ (17-10-2019) στο νοσοκομείο του Βόλου. Είχαν προηγηθεί δραματικές προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή, με τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια, να της δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα είχε πάθει ανακοπή καρδιάς και την μετέφερε ο σύζυγός της με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο του Βόλου. Όμως στα μισά της διαδρομής, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.

Ο σύζυγος της 60χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Σωκράτους και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπιστωσε ότι η σύζυγός του είχε καταρρεύσει.

Στο σημείο ήταν παρών ο γιατρός και βουλευτής Μαγνησίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος την υπέβαλε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κάτω ακριβώς από το γραφείο του στη διασταύρωση των οδών Τοπάλη και Σωκράτους.

Ο βουλευτής της ΝΔ παρέμεινε στο σημείο, μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο. Αργότερα οι προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, δεν απέδωσαν και η γυναίκα “έφυγε” από τη ζωή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις