Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Τον ξύπνησαν φίλοι του και τώρα χαροπαλεύει στην εντατική – Οι εφιαλτικές στιγμές που προηγήθηκαν!

Βόλος: Τον ξύπνησαν φίλοι του και τώρα χαροπαλεύει στην εντατική – Οι εφιαλτικές στιγμές που προηγήθηκαν!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Ο 27χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του. Χειρουργήθηκε αμέσως μετά τη διακομιδή για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ…

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 27χρονος Βολιώτης, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από νυχτερινό κέντρο στα Παλαιά Βόλου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο νεαρός τραυματίας δίνει κυριολεκτικά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και ο σοβαρός τραυματισμός του προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Τι συνέβη και από τη μία στιγμή στην άλλη η νυχτερινή διασκέδαση για έναν νέο άνθρωπο μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον ίδιο και την οικογένειά του;

Η Αστυνομία ανακοίνωσε χθες τη σύλληψη δύο ατόμων. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του συλληφθέντων, που φέρονται να απασχολούνται στο μπαρ, όπου σημειώθηκε η συμπλοκή.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου το απόγευμα της Κυριακής όταν οι φίλοι του τον αναζήτησαν επειδή δεν έδινε σημεία ζωής και τον εντόπισαν στο σπίτι αφού έσπασαν την πόρτα.

Εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του. Μετά τη συμπλοκή στο νυχτερινό κέντρο ο νεαρός πήγε στο σπίτι του και κοιμήθηκε ενώ δεν ήταν καλά στην υγεία του. Η οικογένειά του που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο Νοσοκομείο ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός χειρουργήθηκε αμέσως μετά τη διακομιδή για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Από τον τραυματισμό του υπέστη αιματώματα στο κεφάλι. Αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις