Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Ύβρεις, φωνές και πυροβολισμοί – Γερμανός τουρίστας έγινε έξαλλος με τη φιλόζωη γιαγιά!

Βόλος: Ύβρεις, φωνές και πυροβολισμοί – Γερμανός τουρίστας έγινε έξαλλος με τη φιλόζωη γιαγιά!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φωνές, εξυβρίσεις και πυροβολισμοί προς εκφοβισμό σε έναν άγριο τσακωμό μεταξύ γειτόνων στο Αχίλλειο Αλμυρού στον Βόλο για τα σκυλιά…

Εκτός ελέγχου βγήκε προχθές το απόγευμα ένας Γερμανός ηλικίας 72 ετών. Ενοχλούμενος από τη φασαρία δεσποζόμενων σκυλιών γειτόνισσάς του, που είναι επίσης ηλικιωμένη (ετών 73) άρχισε να την απειλεί και να την εξυβρίζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα είναι φιλόζωος και στην αυλή της έχει πολλά ζώα τα οποία φροντίζει πάντοτε να ταΐζει.

Εντούτοις, αυτό φαίνεται ότι ενοχλούσε τον γείτονά της, ο οποίος στις 20.00 το απόγευμα άρχισε να φωνάζει δυνατά στην ηλικιωμένη και σύμφωνα με καταγγελία που έγινε προχώρησε και σε άλλες πράξεις. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας με βάση την καταγγελία που έγινε, ο Γερμανός άρχισε να απειλεί την γειτόνισσα του, ενώ σε ανύποπτη χρονική στιγμή πήγε στην οικία του, πήρε ένα όπλο, τύπου ρέπλικας, και πυροβόλησε στον αέρα προς εκφοβισμό.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού μετέβη χθες εμφανώς εξαγριωμένη και τρομοκρατημένη η 73χρονη. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε απειλή, εξύβριση και εκφοβισμό. Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του Γερμανού, ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε και εκείνος έγκληση κατά της γειτόνισσάς του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την 73χρονη. Με προφορική εντολή οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση και θα διαβιβάσει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Βόλου

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις