Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χαλκίδα: Φόρεσε το μαγιό του και τους “κούφανε” – Απίθανες σκηνές στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου [pics]

Χαλκίδα: Φόρεσε το μαγιό του και τους “κούφανε” – Απίθανες σκηνές στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου [pics]

Οι αυτόπτες μάρτυρες θα θυμούνται για καιρό τα όσα έγιναν στη Χαλκίδα. Οι εικόνες άφησαν άφωνους μικορύς και μεγάλους…

Απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ (24-09-2018) στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα. Ένας άντρας 50 ετών περίπου, βούτηξε στα νερά και μάλιστα την ώρα που η γέφυρα ήταν ανοιχτή για τη ναυσιπλοϊα.

Ο άντρας βρισκόταν μπροστά από την πιάτσα των ταξί, δίπλα στο ευβοϊκό τεταρτοκύκλιο. Φορούσε το μαγιό του, αλλά κανένας δεν περίμενε τι θα επακολουθούσε. Σα να μη συμβαίνει τίποτα, βούτηξε στον Ευβοίκό κόλπο μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων βρίσκονταν στη γέφυρα εκείνη την ώρα. Ο μεσήλικας άρχισε μάλιστα να κολυμπάει δίπλα από ένα διερχόμενο πλοίο και βγήκε σαν κύριος στην προβλήτα του Κύκνου.

Τα καμώματά του είχαν, όμως, ήδη διαδοθεί και άντρες του Λιμενικού έτρεξαν στην προβλήτα και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, o πρωταγωνιστής του απίστευτου περιστατικού προέβαλε αντίσταση και οι λιμενικοί αναγκάστηκαν με τη βία να του περάσουν χειροπέδες.

Το σημείο της βουτιάς στη Χαλκίδα

Έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι αλλά και όσοι βρίσκονταν μέσα στα σκάφη, παρακολουθούσαν τον μεσήλικα να παλεύει με τα κύματα και με ανακούφιση είδαν ότι τελικά βγήκε σώος στην προβλήτα. Εκεί τον περίμεναν άνδρες του Λιμενικού και τον συνέλαβαν παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη για το αδίκημα της απείθειας και για το γεγονός ότι έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και της πρόκλησης ατυχήματος με κάποιο από τα πλοία.

Πηγή: egnomi.gr, evialead.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις