Τοπικά Νέα

Χαλκίδα: Γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγο της ότι προσπάθησε να βιάσει το 9χρονο παιδί τους

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η υπόθεση μιας γυναίκας που φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία τον πρώην σύζυγό της για απόπειρα βιασμού κατά του 9χρονου παιδιού τους.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr η 50χρονη γυναίκα πήγε την Τετάρτη (4.10.2023) στον 2ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας όπου βρίσκεται το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και κατήγγειλε με μηνυτήρια αναφορά τον 41χρονο πρώην σύζυγο της ότι προσπάθησε να βιάσει το 9χρονο παιδί τους.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ωστόσο δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του παιδιού που θα καθορίσουν την εξέλιξη αυτής της σοκαριστικής υπόθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα