Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαλκίδα: Ξεσπάει ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ – “Ο Κικίλιας μου αποκάλυψε τον φόβο του” – video

Χαλκίδα: Ξεσπάει ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ – “Ο Κικίλιας μου αποκάλυψε τον φόβο του” – video

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι 18 μηνών. Παλεύει με τη νωτιαία μυική ατροφία και για να κρατηθεί στη ζωή χρειάζεται τη βοήθεια του κράτους το οποίο μοιάζει να κωφεύει όσο ποτέ άλλοτε…

Αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια συγκέντρωσης των 3 εκατομμυρών ευρώ που απαιτούνται για την μεταφορά και νοσηλεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Χαλκίδα στις ΗΠΑ, είναι ο πατέρας του.

Απογοητευμένος από την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, διαφώνησε με τους ισχυρισμούς του Βασίλη Κικίλια ότι το ζήτημα είναι επιστημονικό.

Ο κύριος Γλωσσιώτης διαβεβαιώνει ότι έχει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές γνωματεύσεις που πιστοποιούν ότι το παιδί του πρέπει να υποβληθεί στη θεραπεία της Αμερικής για την ίασή του.

Αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον Βασίλη Κικίλια στο γραφείο του την προηγούμενη μέρα και δηλώνει ότι το Υπουργείο βλέπει ακριβή την λύση του προβλήματος, με τον ίδιο τον Υπουργό όπως ισχυρίζεται να του λέει ότι η περίπτωσή του θα ξεκινήσει ντόμινο παρόμοιων περιστατικών στη χώρα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις