Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χαλκιδική: Σε χαράδρα βρέθηκε νεαρή οδηγός που είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη

Χαλκιδική: Σε χαράδρα βρέθηκε νεαρή οδηγός που είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη επιχείριση διάσωσης μιας νεαρής κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική, στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (25.11.2019).

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε κι έτσι οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στην περιοχή Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (25.11.2019) εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

πηγή: halkidikinews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις