Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Viral το γραπτό μαθητή στις εξετάσεις του σχολείου του

Χανιά: Viral το γραπτό μαθητή στις εξετάσεις του σχολείου του

Το γραπτό έρχεται από τα Χανιά και το παρέδωσε μαθητής μετά τις εξετάσεις στο σχολείο του. Μπορεί να ήταν αδιάβαστος αλλά απέδειξε πως ξέρει να ζωγραφίζει καλά…

Ο μαθητής μπήκε στην αίθουσα του σχολείου του για τις εξετάσεις και τελείωσε πρώτος. Το γραπτό του, γίνεται viral με τις εικόνες να ταξιδεύουν μέσω διαδικτύου από τα Χανιά σε ολόκληρη τη χώρα. Μάλιστα ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» στον καθηγητή του, που όπως φαίνεται δεν θα αφιερώσει πολύ χρόνο για να αξιολογήσει και να βαθμολογήσει την προσπάθεια.

Μαθητής Λυκείου στα Χανιά παρέδωσε μία ξεχωριστή κόλλα κατά τη διάρκεια των ενδοσχολικών εξετάσεων. Φαίνεται πως ο νεαρός δεν είχε προετοιμαστεί ανάλογα για το συγκεκριμένο μάθημα, οπότε επέλεξε αντί να παραδώσει λευκή κόλα, να δώσει μία διαφορετική αξία στις απαντήσεις του και σίγουρα να διασκεδάσει τον καθηγητή του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το zarpanews.gr, ο μαθητής δεν ήξερε τις απαντήσεις, οπότε αποφάσισε να το… ρίξει στη ζωγραφική, σχεδιάζοντας λουλούδια, παραλίες και κροκόδειλους.

Μάλιστα όπως βλέπουμε στις παραπάνω εικόνες, στο τέλος της σελίδας έγραψε «καλό καλοκαίρι» προφανώς ως ευχή στον καθηγητή που θα διορθώσει το γραπτό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις