Site icon NewsIT

Χανιά: “Το άλογο δεν κατέρρευσε” – Διαψεύδουν το περιστατικό οι αμαξάδες

24.08.2017 | 18:48
Χανιά: “Το άλογο δεν κατέρρευσε” – Διαψεύδουν το περιστατικό οι αμαξάδες

Με ανακοίνωσή τους, οι αμαξάδες στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων διαψεύδουν το περιστατικό με την κατάρρευση αλόγου, που δημοσιεύθηκε σε τοπική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του zapranews.gr, ένα άλογο που έσερνε άμαξα, κατέρρευσε την ώρα που έκανε βόλτα, αργά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και χρειάστηκε έναν κουβά νερό και αρκετές προσπάθειες για να συνέλθει. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σοκαρισμένοι Βρετανοί και Γερμανοί τουρίστες αποδοκίμασαν έντονα τον οδηγό για τις συνθήκες διαβίωσης του αλόγου.

Επιπλέον, μαρτυρία αναφέρει: “Καθόμασταν σε διπλανή καφετέρια όταν ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο. Ήταν τόσο μεγάλο το μπαμ που νομίζαμε ότι είχε πέσει κάποιο κτήριο» περιγράφει η κα Μάρω που ήταν μπροστά στο περιστατικό. «Αμέσως μετά επικράτησε πανζουρλισμός. Οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν ‘Ντροπή σας! Εξοντώνετε τα ζώα!’. Έπειτα κάποιοι μας απομάκρυναν, δεν μας άφησαν ούτε να πλησιάσουμε ούτε να βγάλουμε φωτογραφίες» περιγράφει. «Φαίνεται πως δεν του είχαν δώσει νερό για ώρες γιατί δεν μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα. Προσπαθούσαν να το σηκώσουν όμως ξανάπεφτε. Έπειτα το έλυσαν, του έδωσαν και ήπιε έναν κουβά νερό και μετά συνήλθε» προσθέτει.

Στην ανακοίνωση των αμαξάδων στο Ενετικό Λιμάνι, διαψεύδεται το περιστατικό και τονίζουν πως “το άλογο είχε ξεκινήσει για την βόλτα του και για κάποιον λόγο, γλίστρησε και έπεσε κάτω. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός όχι μόνο σε άλογο αλλά και σε άνθρωπο. Όπως φαίνεται λοιπόν και στην φωτογραφία, ο ιδιοκτήτης του και οι συνάδελφοι του αμαξάδες, έλυσαν το άλογο από τα ηνία και τα λουριά και προσπάθησαν να το σηκώσουν. Του προσέφεραν νερό και ζητήθηκε από τον κόσμο να παραμείνει μακριά για να μην τρομάξει. Το άλογο σηκώθηκε και επανήλθε κανονικά”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version