Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Ελεύθερος μετά την απολογία για βιασμό της γυναίκας του – Οι όροι που επιβλήθηκαν

Χανιά: Ελεύθερος μετά την απολογία για βιασμό της γυναίκας του – Οι όροι που επιβλήθηκαν
ΦΩΤΟ Αρχείου

Ελεύθερος αφέθηκε ο 38χρονος από τα Χανιά. Είχε συλληφθεί για την κακοποίηση και τον βιασμό της συζύγου του. Η απόφαση του ανακριτή.

Ο 38χρονος πέρασε νωρίτερα την Τετάρτη (17.08.2022), το κατώφλι του ανακριτή στα Χανιά, κατηγορούμενος για βιασμό της 36χρονης γυναίκας του. Ωστόσο, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι εξής περιοριστικοί όροι: Aπαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά τοn μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση προσέγγισης της συζύγου και της κόρης του σε απόσταση κάτω των 100 μέτρων, αλλά και να μετακομίσει άμεσα από το σπίτι που διαμένει.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη, μην μπορώντας άλλο να αντέξει την λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία που έχει υποστεί για πολλά χρόνια από τον 38χρονο, στις 14 Αυγούστου πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η κόρη του ζευγαριού επιβεβαίωσε στην κατάθεσή της τα όσα βίωνε επί πολλά χρόνια η μητέρα της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις