Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Έτσι έγινε η σύλληψη του Νορβηγού δολοφόνου – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν (pics, video)

Χανιά: Έτσι έγινε η σύλληψη του Νορβηγού δολοφόνου – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν (pics, video)

Ένα τηλεφώνημα από πολίτη που έδωσε πληροφορίες για τις κινήσεις του Νορβηγού που κατηγορείται για την δολοφονία της 55χρονης συντρόφου του στα Μεσκλά στα Χανιά, και μία συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, οδήγησαν στη σύλληψη του 48χρονου.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι κινείται στην περιοχή του Ηρακλείου. Μετά από τηλεφώνημα – πληροφορία ξεκίνησε η έρευνα, εντοπίστηκε και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση», δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το creta24.gr, ο Νορβηγός ήταν έτοιμος να βάλει τέλος στη ζωή του. 

«Είχε γίνει προεργασία από τον ύποπτο που έδειχναν αυτοκτονική διάθεση», πρόσθεσε ο κ. Πικράκης.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης,  ο 48χρονος εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες τον αναγνώρισαν πολίτες που βρισκόταν στην περιοχή και κάλεσαν την αστυνομία. Ο 48χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και στη συνέχεια στα Χανιά προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Είναι μία επιτυχία που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την αποτελεσματικότητα της τοπικής αστυνομίας», σημείωσε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ο 48χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα. Σύμφωνα με το flashnews.gr, παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια, την Παρασκευή (23/1) στις 10:30 το πρωί.

Οι κατηγορίες που τον  βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις