Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Έβγαλαν πάνω από 160.000 ευρώ μέσα σε 20 μέρες – Αποκαλύψεις για το δίδυμο των κλεφτών!

Χανιά: Έβγαλαν πάνω από 160.000 ευρώ μέσα σε 20 μέρες – Αποκαλύψεις για το δίδυμο των κλεφτών!

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 41 ετών, που εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια στην περιοχή «Αγία Μαρίνα» του δήμου Χανίων προχώρησε η αστυνομία…

Οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 26 Ιουνίου, διέπραξαν τρεις κλοπές σε σπίτια αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και κοσμήματα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 160.000 ευρώ.

Μετά τη σύλληψη των δύο δραστών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια που έμεναν, καθώς και σε χώρους και οχήματα που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και των 28 δολαρίων Η.Π.Α., μεγάλος αριθμός χρυσαφικών-κοσμημάτων και πληθώρα συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ κατασχέθηκε και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις