Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Γάτες επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτρια σκύλου – Η αναπάντεχη περιπέτεια σε δρόμο της Νέας Χώρας

Χανιά: Γάτες επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτρια σκύλου – Η αναπάντεχη περιπέτεια σε δρόμο της Νέας Χώρας

Τα σημάδια στα πόδια δείχνουν αυτό που έζησε στα Χανιά. Τρεις γάτες όχι μόνο δεν φοβήθηκαν τον σκύλο, αλλά έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν και στην ιδιοκτήτριά του…

Επίθεση από γάτες δέχθηκε μια Χανιώτισσα το απόγευμα της Πέμπτης (18-08-2022) στη Νέα Χώρα. Όπως καταγγέλλει η ίδια, ενώ είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα σε παρκάκι της περιοχής, εμφανίστηκαν τρεις γάτες, που βρίσκονταν κάτω από ένα αυτοκίνητο, οι οποίες επιτέθηκαν αρχικά στον σκύλο και έπειτα στην ίδια τραυματίζοντάς την στο πόδι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

«Ήμουν βόλτα με τον σκύλο και ήταν κάτω από το αυτοκίνητο. Επιτέθηκαν στον σκύλο, τον τράβηξα και προχώρησα. Μας ακολούθησαν από πίσω, αυτό δεν το έχω ξαναδεί», αναφέρει μεταξύ άλλων. Η γυναίκα αμέσως απευθύνθηκε σε κοντινό φαρμακείο για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ, της χορηγήθηκε και αντιτετανικός ορός.

Μάλιστα, καθώς ενημερώθηκε από την φαρμακοποιό, πως το φαινόμενο είναι συχνό στην περιοχή, ενώ απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες αρχές να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν τα αδέσποτα.

«Τα ζώα κάποιος τα ταΐζει, είδα σκεύη στην περιοχή, όμως αυτοί που είναι υπεύθυνοι πρέπει να κάνουν κάτι για το θέμα αυτό. Δεν φταίνε τα ζώα, κάποιος άλλος φταίει και οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν κάτι», επισημαίνει χαρακτηριστικά στο zarpanews.gr.

Η ίδια επιθυμεί να κινητοποιηθούν άμεσα εκείνοι που είναι υπεύθυνοι, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά, για να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των πολιτών αλλά και να βρεθεί ουσιαστική λύση για τα αδέσποτα ζώα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις