Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Η φαντασμαγορική είσοδος γαμπρού και νύφης τελείωσε με ένα απρόοπτο που πάγωσε τους πάντες – video

Χανιά: Η φαντασμαγορική είσοδος γαμπρού και νύφης τελείωσε με ένα απρόοπτο που πάγωσε τους πάντες – video

Γαμπρός και νύφη διάλεξαν έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο για να κάνουν την εμφάνισή τους. Τα χαμόγελα όμως σταμάτησαν απότομα…

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού σε γνωστό νυχτερινό κέντρο λίγο έξω από τα Χανιά.

Ήταν 23.00 το βράδυ και οι καλεσμένοι είχαν πάρει τις θέσεις τους. Ενώ έβγαιναν από το ασανσέρ προς την πίστα οι νεόνυμφοι, τα παρανυφάκια και οι στενοί συγγενείς γαμπρού και νύφης, όλοι πάγωσαν.

Όταν όλοι είχαν βγει από το ασανσέρ, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έσπασαν οι γυάλινες πόρτες του, με τις εικόνες να καταγράφονται από τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων…

Οι στιγμές που ακολούθησαν είναι δύσκολο να περιγραφούν. Όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός και απίστευτη αναστάτωση μέχρι να διαπιστωθεί ότι κανείς δεν χτύπησε σοβαρά.

Πράγματι, είναι ευτύχημα το ότι υπήρξαν μόνο κάποιες γρατζουνιές από τα θραύσματα των γυαλιών. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα να ηρεμήσουν τελικά τα πνεύματα και να συνεχιστεί το γλέντι του γάμου.

Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι η διεύθυνση και το προσωπικό της αίθουσας, παρά τον πανικό που επικράτησε, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και φέρθηκαν άκρως επαγγελματικά, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τους -δικαιολογημένα σοκαρισμένους- καλεσμένους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις